love again ~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

love again ~

rpg real forum :)

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Listen to my evolution

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Andrew B.

Andrew B.

Data de înscriere : 14/12/2010
Localizare : Nicaieri (>.>)

Listen to my evolution Empty
MesajSubiect: Listen to my evolution   Listen to my evolution Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 7:19 pm

Ma plimb agale printre copaci, avand mainile-n buzunarele de la hanorac. Priveam din cand in cand in jurul meu, aprinzandu-mi o tigara. Ma sprijin de trunchiul unui copac, tragand adanc din tigara..
Sus In jos
Anette Reblais

Anette Reblais

MesajSubiect: Re: Listen to my evolution   Listen to my evolution Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 7:37 pm

In sfrasit scapsasem de tot stresul de acasa. Planuiesm de ceva timp sa fac o scurta plimbare prin padure si sa ma relaxez. Mi-am strecurat mainile in buzunarele hanoracului si mi-am pus gluga pe cap luand-o pe o carare prin padure. Priveam in jurul meu tare curioasa, vroiam sa gasesc un loc care sa-mi placa, unde sa stau si sa meditez, pur si simplu sa meditez.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

Localizare : Nicaieri (>.>)

MesajSubiect: Re: Listen to my evolution   Listen to my evolution Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 7:48 pm

Imi las capul pe spate, sufland cu putere fumul de tigara.. Clipesc ceva mai rar, inspirand adanc. O iau usor la pas, hotarandu-ma a sta jos pentru cateva momente, si asa am si facut..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Listen to my evolution   Listen to my evolution Icon_minitime

Sus In jos

Listen to my evolution
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
love again ~ :: Împrejurimile :: Pădure-
Mergi direct la: