| Relaxare in dus ... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Giuseppe Cristine
| Subiect: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 6:50 pm | |
| Am intrat in dus numai cu un prosop pe mine si cu lucrurile in mana. Vroiam sa ma relaxez, asa ca am vrut sa fac un dus. Ma enerva putin ca aveam dusuri comune. Am intrat in baie ducandu-ma la oglinzi pentru a ma privi putin.
| |
|
| |
Olivia Dunhill. Admin
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 6:59 pm | |
| Oprii apa fierbinte a duşului , scutură puţin din păr , lăsând culoarea roşcat aprinsă să se "relaxeze" , în timp ce îşi înveli corpul într-un prosop alb ca laptele. Ieşi din cabina de duş , fredonând ceva acolo alan-dala ţinând prosopul de sâni. Avea sânii frumoşi cei drept şi fundul la fel ; Nu o deranja că era o baie comună , oricum nu-i păsa prea mult de tipii care intrau acolo. | |
|
| |
Giuseppe Cristine
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:02 pm | |
| Am inceput sa imi injur o prietena printre dinti ca din cauza ei aveam fire arse la par, ca nu stia ea sa stea cu tigara bine in mana. Mi-am prins mai bine prosopul de pe mine ca sa nu ma trezesc cu el pe jos, incercand sa dau firele arse cu spuma de par. | |
|
| |
Olivia Dunhill. Admin
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:11 pm | |
| Ajunse în spatele acesteia , zâmbi scurt atunci când îi auzea acele scrâşnete nervoase şi porcoase. Nu te certa singură , scumpo. dădu din umeri , zâmbetul dispărându-i de pe faţă, fără să o privească decât în oglindă. | |
|
| |
Giuseppe Cristine
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:13 pm | |
| -Scumpo? intreb eu inca privind firele acelea arse. Nici macar nu stii de ce sunt frustrata sau mai bine zis de ce imi injur o prietena, spun scurt. | |
|
| |
Olivia Dunhill. Admin
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:18 pm | |
| Îşi îndreptă privirea spre ea , continuând să-şi ciufulească părul. Spune-am doar să nu vorbeşti singură , cel puţin să nu te cerţi...nimic mai mult dădu din umeri , ducându-se după hainele puse pe un cuier. | |
|
| |
Giuseppe Cristine
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:20 pm | |
| -Cum zici tu, spun eu zambind vazand ca am reusit sa ascund cat de cat arsurile varfurilor mele de la par, pe care le uram in acel moment. | |
|
| |
Olivia Dunhill. Admin
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:29 pm | |
| Ura acele persoane care nu încercau deloc să fie amabile , ştiu ... mama ta te-a învăţat să nu vorbeşti cu străinii , dar dracu nu îl felul ăsta. Intră într-o cabină , şi se schimbă rapid. O fustă în carouri şi un maieu negru cu Kittie , cam atât. | |
|
| |
Giuseppe Cristine
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:31 pm | |
| Iar devenisem rece. Ce se intampla oare cu mine? De ce mereu trebuia sa devin rece si indifernta cu cei din jur? Am oftat lasand spuma jos. | |
|
| |
Olivia Dunhill. Admin
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:43 pm | |
| Îşi luă rucsacul de jos şi era gata să plece la repetiţii şi apoi şcoală. Ne mai vedem...presupun. dădu din umeri , privind-o pe Cristine | |
|
| |
Giuseppe Cristine
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 7:46 pm | |
| -Ok poate o sa ne mai vedem, spun zambind incercand sa nu mai fiu asa de rece si ignoranta cum obisnuiam sa fiu din felul meu. | |
|
| |
Olivia Dunhill. Admin
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 8:16 pm | |
| Pa , pa şi baie plăcută! murmură aceasta ieşind pe uşă , plecând. | |
|
| |
Giuseppe Cristine
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... Mar Dec 14, 2010 8:17 pm | |
| Am schitat un gest din mana privind baie goala plictisita. Aveam sa fac dus singura banuiesc ca era de bine pentru mine ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Relaxare in dus ... | |
| |
|
| |
| Relaxare in dus ... | |
|