love again ~
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

love again ~

rpg real forum :)

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Scuze, m-a luat valul...

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

Data de înscriere : 14/12/2010

Scuze, m-a luat valul... Empty
MesajSubiect: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 7:34 pm

Ma dadeam pe role fara nici o treaba pe coridor, in timpul orelor. Fiind o fire mai rebela nu ma omoram cu regulile sau ceva de genu, incat era sa iau doua trei proferoare in brate si sa pic o data, cand un idiot mi-a pus piedica.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

Localizare : Nicaieri (>.>)

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 8:07 pm

Stateam rezemat de perete, avand castile de la mp3 in urechi. Priveam fiecare persoana care trecea, insa tresar vazand o tanara facand cunostinta cu podeaua. Ma indret rapid catre ea, ajutand-o sa se ridice, uitandu-ma mai apoi urat catre baiatul ce cauza situatia respectiva.
Sus In jos
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 8:22 pm

- Mersi, spun, zambindu-i usor baiatului. Se mai intampla sa fie cate vreun idiot sa imi puna piedica, spun eu, arucand priviri ucigatoare idiotului respectiv.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeMar Dec 14, 2010 8:42 pm

Surad usor, privind-o pentru cateva clipe.
- Nu stiu cum sa impresioneze.. murmur eu, uitandu-ma catre baiat.
Sus In jos
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeMier Dec 15, 2010 9:36 pm

- Mereu sunt din astia batuti de soarta. Eu sunt Gabrielle, spun, prezentandu-ma.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 4:50 pm

Surad usor, privind-o.
- Andy.. Imi pare bine! spuse pe un ton calm, ducandu-si mai apoi mainile in buzunarele de la hanorac.
Sus In jos
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 4:51 pm

- Incantata de cunostinta si in ce clasa esti? Il intreb curioasa, in timp ce se suna de intrare.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 4:58 pm

- Am terminat demult liceul.. spuse la fel de calm, privind-o. - Eram doar in trecere.. defapt, doream sa vorbesc cu un prieten de-al meu! dand din umeri, surazand.
- Spune-mi tu in ce clasa esti! zambi, privind-o cu coada ochiului.
Sus In jos
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 4:59 pm

- A doispea, peste calator, spun zambind usor. Oricum nu prea ma omor cu scoala. Cati ani? Il intreb, dandu-mi jos rolele.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 5:01 pm

Se rezema de perete, surazand.
- 20! Dar tu..? cautandu-si pachetul de tigari prin buzunare.
Sus In jos
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 5:23 pm

- Am optsprezece ani, vacinata si toate cele la zi, spun, facand o mica gluma, care am invatat-o de la varul meu.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 7:16 pm

Surad usor, inchizandu-mi ochii.Imi aprind mai apoi o tigara, tragand adanc din ea, sufland cu putere fumul.
Sus In jos
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 7:18 pm

- Mai ai? Il intreb, referindu-ma la tigari.
Stiam ca era un obicei urat si maicamea ma pisa cu asta la cap, dar eu eram eu si nu o ascultam de fel.
Sus In jos
Andrew B.

Andrew B.

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeJoi Dec 16, 2010 7:24 pm

O privesc atent pentru cateva clipe, scotandu-mi pachetul de tigari din buzunar, intinzandu-l cu greu.
- Mmh.. poftim~ spun pe un ton stins, cu toate ca nu-mi placea sa vad fete fumand.
Sus In jos
Gabrielle Davis

Gabrielle Davis

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitimeVin Dec 17, 2010 6:19 pm

- Mersi, mai spun si desfac tigara.
Scot o minge de ping-pong si bag in ea stalniol. Mai pun si tigara. Aprind tigara si il apuc pe baiat de mana, tragandu-l dupa un colt, lasand mingea pe coridor ce incepu sa scoata un fum greu si dens.
- Cea mai rapid lucru de ai face pe profi sa isi iasa din minti, spun, chicotind usor.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Scuze, m-a luat valul...   Scuze, m-a luat valul... Icon_minitime

Sus In jos

Scuze, m-a luat valul...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
love again ~ :: Academia Green Wicht :: Academia :: Holurile-
Mergi direct la: