| Scuze, m-a luat valul... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Gabrielle Davis
| Subiect: Scuze, m-a luat valul... Mar Dec 14, 2010 7:34 pm | |
| Ma dadeam pe role fara nici o treaba pe coridor, in timpul orelor. Fiind o fire mai rebela nu ma omoram cu regulile sau ceva de genu, incat era sa iau doua trei proferoare in brate si sa pic o data, cand un idiot mi-a pus piedica. | |
|
| |
Andrew B.
Mesaje : 26 Data de înscriere : 14/12/2010 Localizare : Nicaieri (>.>)
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Mar Dec 14, 2010 8:07 pm | |
| Stateam rezemat de perete, avand castile de la mp3 in urechi. Priveam fiecare persoana care trecea, insa tresar vazand o tanara facand cunostinta cu podeaua. Ma indret rapid catre ea, ajutand-o sa se ridice, uitandu-ma mai apoi urat catre baiatul ce cauza situatia respectiva. | |
|
| |
Gabrielle Davis
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Mar Dec 14, 2010 8:22 pm | |
| - Mersi, spun, zambindu-i usor baiatului. Se mai intampla sa fie cate vreun idiot sa imi puna piedica, spun eu, arucand priviri ucigatoare idiotului respectiv. | |
|
| |
Andrew B.
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Mar Dec 14, 2010 8:42 pm | |
| Surad usor, privind-o pentru cateva clipe. - Nu stiu cum sa impresioneze.. murmur eu, uitandu-ma catre baiat. | |
|
| |
Gabrielle Davis
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Mier Dec 15, 2010 9:36 pm | |
| - Mereu sunt din astia batuti de soarta. Eu sunt Gabrielle, spun, prezentandu-ma. | |
|
| |
Andrew B.
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 4:50 pm | |
| Surad usor, privind-o. - Andy.. Imi pare bine! spuse pe un ton calm, ducandu-si mai apoi mainile in buzunarele de la hanorac. | |
|
| |
Gabrielle Davis
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 4:51 pm | |
| - Incantata de cunostinta si in ce clasa esti? Il intreb curioasa, in timp ce se suna de intrare. | |
|
| |
Andrew B.
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 4:58 pm | |
| - Am terminat demult liceul.. spuse la fel de calm, privind-o. - Eram doar in trecere.. defapt, doream sa vorbesc cu un prieten de-al meu! dand din umeri, surazand. - Spune-mi tu in ce clasa esti! zambi, privind-o cu coada ochiului. | |
|
| |
Gabrielle Davis
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 4:59 pm | |
| - A doispea, peste calator, spun zambind usor. Oricum nu prea ma omor cu scoala. Cati ani? Il intreb, dandu-mi jos rolele. | |
|
| |
Andrew B.
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 5:01 pm | |
| Se rezema de perete, surazand. - 20! Dar tu..? cautandu-si pachetul de tigari prin buzunare. | |
|
| |
Gabrielle Davis
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 5:23 pm | |
| - Am optsprezece ani, vacinata si toate cele la zi, spun, facand o mica gluma, care am invatat-o de la varul meu. | |
|
| |
Andrew B.
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 7:16 pm | |
| Surad usor, inchizandu-mi ochii.Imi aprind mai apoi o tigara, tragand adanc din ea, sufland cu putere fumul. | |
|
| |
Gabrielle Davis
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 7:18 pm | |
| - Mai ai? Il intreb, referindu-ma la tigari. Stiam ca era un obicei urat si maicamea ma pisa cu asta la cap, dar eu eram eu si nu o ascultam de fel. | |
|
| |
Andrew B.
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Joi Dec 16, 2010 7:24 pm | |
| O privesc atent pentru cateva clipe, scotandu-mi pachetul de tigari din buzunar, intinzandu-l cu greu. - Mmh.. poftim~ spun pe un ton stins, cu toate ca nu-mi placea sa vad fete fumand. | |
|
| |
Gabrielle Davis
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... Vin Dec 17, 2010 6:19 pm | |
| - Mersi, mai spun si desfac tigara. Scot o minge de ping-pong si bag in ea stalniol. Mai pun si tigara. Aprind tigara si il apuc pe baiat de mana, tragandu-l dupa un colt, lasand mingea pe coridor ce incepu sa scoata un fum greu si dens. - Cea mai rapid lucru de ai face pe profi sa isi iasa din minti, spun, chicotind usor. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scuze, m-a luat valul... | |
| |
|
| |
| Scuze, m-a luat valul... | |
|